Friday, September 25, 2020
Jurnalism corect


Dan Barna, întâlnire la Bruxelles cu lideri europeni

By Andreea Traicu , in Politic Stirile zilei , at 17 octombrie 2019 Etichete: , ,

Dan Barna, președintele USR, se întâlnește, joi, la Bruxelles, cu liderii Renew Europe, cu ocazia summitului Uniunii Europene. La întâlnire participă, printre alți lideri politici, președintele Franței Emmanuel Macron și premierul Olandei Mark Rutte.

”Întâlnirea de astăzi este un bun prilej pentru strângerea legăturilor la nivelul conducerii și principalilor reprezentanți ai Renew Europe și ai partidului european ALDE și pentru sincronizarea pașilor pe care îi vom face împreună la nivel european. Ca și USR, Renew Europe reunește forțe politice care prioritizează reașezarea Uniunii Europene pe principiile și valorile europene care constituie baza edificiului european”, a declarat Dan Barna.

În a doua parte a zilei, Barna va participa la forumul anual State of Europe, un eveniment anual la nivel înalt, aflat la cea de-a 16-a ediție, care adună peste 200 de personalități influente din peste 40 de țări pentru a dezbate proiecte și strategii pentru viitorul Europei. La forum participă actuali și foști șefi de guvern, directori de companii, comisari europeni și europarlamentari, reprezentanți ai ONG-urilor și jurnaliști.

Foto: INQUAM PHOTOS/George Călin

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *