Sunday, May 22, 2022
Jurnalism corect


Dan Barna: Forţa care luptă cu PSD-ismul este USR-PLUS / Dacian Cioloș: Începem o revoluţie a bunei guvernări

By Matthew Garvey , in Stirile zilei , at 27 septembrie 2020 Etichete: , , ,

Liderii USR-PLUS, Dan Barna și Dacian Cioloș, se arată încrezători în victoria lui Nicușor Dan și susțin că alianța este principala forță care luptă cu PSD.

Dan Barna a felicitat candidații de la București, spunând că au obținut rezultate bune la alegerile locale.

Forţa care luptă cu PSD-ismul este USR-PLUS. Cei care vor scoate PSD-ismul din ţară, cei care vor face reformele sunt USR-PLUS. Îi felicit pe colegii mei pentru rezultatele foarte bune obţinute la Bucureşti. Faptul că am reuşit într-o măsură semnificativă să smulgem Bucureştiul din din mâna PSD-ului este meritul cetăţenilor. Este victoria lui Nicuşor Dan, este omul care a reuşit să o scoată pe Gabriel Firea din Primăria Capitalei”, a declarat Dan Barna.

Dacian Cioloș este de părere că Alianța USR-PLUS va fi o nouă forță politică în România și i-a îndemnat pe cei care numără voturile să fie atenți la tentative de fraudare a numărătorii voturilor.

Aveţi în faţă o nouă forţă politică a României. De patru ani construim acest proiect politic. Mulţumesc celor 20 de mii de candidaţi ai USR-PLUS, miilor de delegaţi din secţiile de votare şi să le spun să rămână pe baricade. Voturile se numără, au fost tentative de furt de voturi astăzi, să fiţi atenţi”, a declarat Cioloş.

Co-președintele USR-PLUS a anunțat o revoluție a bunei guvernări.

Începem o revoluţie a bunei guvernări. Vă putem prezenta câţiva viitori lideri politici ai României: Nicuşor Dan, Clotilde, Radu, Simona. Menţiune specială pentru Vlad Voiculescu, care a ştiut să facă pasul în lateral şi să intre în echipa cu Nicuşor Dan”, a mai afirmat Dacian Cioloş.

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com