Monday, July 1, 2024
Jurnalism corect


D-ale campaniei: Primarul Sectorului 6, la vâslele unei bărci încărcate cu flori – VIDEO

By Vîrban Robert , in Politic Stirile zilei , at 31 mai 2024

Ce nu face un politician pentru câteva voturi? Este o întrebare care, mai ales în timpul campaniei electorale, capătă o mulțime de răspunsuri. De pildă, primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, candidat pentru un nou mandat din partea alianței PSD-PNL, a fost surprins la vâslele unei bărci încărcate cu aranjamente florale, pe lacul din Parcul Drumul Taberei. 

În acest sfârșit de săptămână, Primăria Sectorului 6 organizează în Parcul Drumul Taberei și pe o parte din bulevard „West Side Flower Fest”, un eveniment unde vor fi expuse tot felul de aranjamente florale și grădini tematice.

Nu a știut cât costă o călătorie cu metroul

Într-un interviu acordat în această săptămână pentru HotNews.ro, Ciprian Ciucu a recunoscut că nu cunoaște cât costă o călătorie cu metroul, deși a susținut sus și tare că folosește acest mijloc de transport în comun.

„Nu știu cât e biletul, pentru că pun cardul acolo. Nu am dat atenție în ultimul timp, nici la STB. La STB plătesc prin SMS. Vă arăt, dacă vreți, extrasul de cont ca să vedeți numărul de călătorii, dar nu știu cât costă, că nu m-a interesat. Nu este un preț pe care să nu mi-l permit”, a răspuns Ciprian Ciucu la întrebare adresată de Catiușa Ivanov.

Candidatul PSD-PNL pentru funcția de primar al Sectorului 6 se va confrunta în competiția electorală, , printre alții,  cu Mihaela Ștefan (USR) și fosta atletă Monica Iagăr (AUR).

Comentarii


    MainNews

    FREE
    VIEW