Thursday, October 24, 2024
Jurnalism corect


Curtea de Apel București a anulat decizia prin care frații Tate puteau părăsi România

By Ana Teșcan , in Stirile zilei , at 16 iulie 2024 Etichete:

Curtea de Apel Bucureşti a respins marţi, 16 iulie, cererea fraţilor Tate, judecați pentru trafic de persoane și viol, de a putea circula în Uniunea Europeană. Decizia instanței este definitivă. 

Tribunalul Bucureşti a ridicase săptămâna trecută restricţia de circulaţie pentru fraţii Tate în interiorul Uniunii Europene.

„Respinge ca neîntemeiată cererea inculpaţilor TATE III EMORY ANDREW şi TATE TRISTAN privind înlocuirea obligaţiei de a nu părăsi teritoriul României cu obligaţia de nu părăsi limita teritorială a Uniunii Europene, decât cu încuviinţarea prealabilă a judecătorului de cameră preliminară sau a instanţei de judecată”, este decizia pronunţată marți de Curtea de Apel București.

Frații Tate, trimiși în judecată anul trecut pentru trafic de persoane și viol

Pe 30 decembrie 2022, Andrew Tate și Tristan Tate au fost arestați preventiv pentru trafic de persoane și viol. Cei doi frați au stat trei luni în arest preventiv, iar în martie 2023 au fost plasați în arest la domiciliu.

În iunie 2023, cei doi, alături de Georgiana Naghel și Luana Radu, complicele lor, au fost trimiși în judecată. În august 2023, Andrew Tate și Tristan Tate au scăpat și de arestul la domiciliu, fiind plasaţi sub control judiciar.

Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


    MainNews

    FREE
    VIEW