Monday, July 8, 2024
Jurnalism corect


Cultură de canabis, lângă Termocentrala Rovinari, ascunsă în ghivece, descoperită de procurori FOTO

By Dragomir Georgiana , in Fara categorie , at 6 octombrie 2023 Etichete: , , ,

O cultură de canabis supravegheată video a fost descoperită în oraşul Rovinari, a anunţat, vineri, 6 octombrie DIICOT. Bărbatul care deţinea cultura respectivă fusese reţinut în urmă cu o zi, după ce a fost prins în flagrant în timp ce vindea cantitatea de 40 de grame canabis, pentru suma de 1.500 de lei, spun procurorii. 

Polițiștii au făcut percheziții în oraşul Rovinari, judeţul Gorj, ocazie cu care au fost descoperite şi ridicate cantitatea de 350 grame de canabis, un cântar de precizie, 5 grindere, un telefon mobil, seminţe de canabis şi o sumă de bani, în lei. În urma extinderii cercetărilor în cauză, a fost identificată pe un teren din localitate, înconjurat de vegetaţie, o cultură outdoor de canabis (supravegheată video), stabilindu-se că a fost înfiinţată şi întreţinută de inculpat, precizează DIICOT.

Conform aceleiaşi surse, cele 90 de plante, aflate în diferite stadii de vegetaţie, au fost ridicate, rezultând în urma recoltării cantitatea de 180 de kilograme de masă verde de canabis. Suspectul a fost prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

Potrivit Agenției Antidrog, canabisul continuă să fie unul dintre cele mai consumate droguri în România, atât de populaţia generală (locul 2 în clasamentul celor mai consumate droguri ilicite din România, după noile substanţe psihoactive)

Citește și:  Vârsta consumatorilor de droguri din România a scăzut până la 10-11 /Ce măsuri iau autoritățile

Sursă foto: DIICOT

 

Comentarii


    MainNews

    FREE
    VIEW