Saturday, February 24, 2024
Jurnalism corect


Cultură de canabis, descoperită în Piatra Neamț

By Vîrban Robert , in Stirile zilei , at 29 octombrie 2022 Etichete: ,

Trei persoane au fost reţinute de procurorii DIICOT, după ce au înfiinţat o cultură de canabis pe un teren din Piatra Neamţ, au recoltat-o în luna octombrie şi au depozitat-o pentru a vinde drogurile consumatorilor din judeţele Neamţ şi Cluj.

Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) a transmis, sâmbătă, printr-un comunicat de presă, că procurorii DIICOT Neamţ împreună cu poliţişti din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Neamţ au făcut, vineri, trei percheziţii în Piatra Neamţ, într-o cauză legată de traficul de droguri de risc.

„În cauză s-a reţinut faptul că, în cursul anului 2022, trei inculpaţi au înfiinţat şi întreţinut, pe un teren viran din Piatra Neamţ, o cultură de canabis outdoor. În cursul lunii octombrie, cei trei inculpaţi au recoltat cultura şi au depozitat-o într-un imobil din localitatea Dobreni, în vederea comercializării drogurilor de risc consumatorilor din judeţele Neamţ şi Cluj”, precizează comunicatul de presă.

Sursa citată a menţionat că în urma percheziţiilor efectuate în cauză au fost descoperite şi ridicate opt kilograme de canabis.

Cele trei persoane au fost reţinute pentru 24 de ore.

Comentarii


    WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com