Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Cristian Popescu Piedone anunță că intră în silenzio stampa pentru două săptămâni

By Ana Teșcan , in Politic Stirile zilei , at 26 martie 2024 Etichete:

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, candidat la Primăria Capitalei, a anunțat marți, 26 martie, că a început să lucreze la „Planul de lucru pentru București” și că, astfel, nu va mai dialoga cu niciun jurnalist în următoarele două săptămâni, indiferent de tema abordată.

Piedone a anunțat că lucrează cu „un grup de specialiști din diverse domenii de activitate” pentru conceperea „Planului de lucru pentru București”.

„Am decis, așa cum știți, să candidez la funcția de Primar General al Municipiului București! Știu ce am de făcut pentru oraș și pentru cetățenii săi! Cunosc problemele acute și cunosc rezolvările! Împreună cu un grup de specialiști din diverse domenii de activitate, concepem deja “Planul de lucru pentru București“! La vremea potrivită, îl vom prezenta cetățenilor și ne vom angaja să-l implementăm ca atare în folosul Bucureștiului și al țării!”, a scris primarul Sectorului 5 într-o postare pe Facebook.

Astfel, Piedone a anunțat că nu va mai dialoga cu niciun jurnalist în următoarele două săptămâni, indiferent de tema abordată.

„Cu respect vă scriu aceste rânduri și vă anunț că în următoarele două săptămâni NU voi dialoga cu niciun jurnalist, indiferent de tema abordată!

După prima decadă a lunii viitoare, voi da curs tuturor invitațiilor, voi fi la dispoziția tuturor jurnaliștilor și voi răspunde tuturor întrebărilor care îmi vor fi adresate”, a continuat candidatul la Primăria Capitalei.

CITEȘTE ȘI: Analiză Expert Forum: De unde a apărut Piedone în sondajele pentru Primăria Capitalei?

Foto: Inquam Photos / George Călin

Comentarii