Thursday, October 24, 2024
Jurnalism corect


Crima din Berceni/Șerbuc susține că a ucis-o pe fata concubinei sale, după ce ar fi fost lovit de minoră/ Avocat: Minte, vrea să scape cu pedeapsă mai mică

By Dragomir Georgiana , in Stirile zilei , at 24 august 2023 Etichete: , , , ,

Marcel Șebuc a recunoscut în fața procurorilor că a omorât-o pe fiica concubinei sale, Ana-Maria, în vârstă  de 12 ani, a confirmat, pentru Main News, avocatul Adrian Cuculis,  cel care reprezintă familia victimei. Șerbuc susține că a fost lovit de minoră, el a ripostat, a lovit-o peste față, fata s-a dezechilibrat și s-a lovit de cadă. Mai exact, scena de violență s-a petrecut în baia din apartamentul pe care Șerbuc îl închiriase în Sectorul 4, când mama fetei nu se afla în țară. 

În urma loviturii, fata de 12 ani a început să  sângereze pe gură,  iar Șerbuc s-a „speriat”, a luat un siret și a strangulat-o. A curățat casa și a pus cadavrul în saci de gunoi, sub pat(n.r. dormeză). Ulterior, a luat bijuteriile fetei și le-a amanetat, susține Șerbuc în fața anchetatorilor.

În opinia mea Marcel Șerbuc minte și încearcă scape cu acuzația de lovituri  cauzatoare de moarte și nu de omor”,  precizează avocatul Adrian Cuculis. Infracțiuea de lovituri de cauzatoare de moarte se pedepsește cu închisoare de la 6 la 12 ani, iar pentru omor, pedeapsa este de 10 la 20 de ani.

Potrivit surselor Main News, legiștii care au făcut necropsia fetiței în vârstă de 12 ani, din București, ucisă și ascunsă în lada patului, au descoperit că aceasta avea un șiret înfășurat în jurul gâtului, însă, din cauza stării avansate de putrefacție a cadavrului nu a fost observat de la prima constatare la fața locului.

După crimă, s-a ascuns în Olanda

Șerbuc Ilie Marcel a fost adus în țară din Olanda, marți, 22 august.  El a fost  predat autorităților române în scurt timp, iar procesul penal pentru uciderea fetiței concubinei sale va continua pe teritoriul țării noastre.

Pe numele său este emis un mandat de arestare pentru 30 de zile, după ce a fost dat în urmărire internațională. Decizia instanței privind extrădarea lui Șerbuc este definitivă. În trecut, Șerbuc și-ar fi agresat și fosta iubită, însă, și-a retras plângerea penală, potrivit obiectivdesuceava.ro.

 

Comentarii