Saturday, March 25, 2023
Jurnalism corect


Conducerea Poliției Române sesizează procurorii – Șeful de la crimă organizată Tulcea, acuzat de neglijență după ratarea unei capturi de droguri

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Justitie Stirile zilei , at 15 iulie 2019 Etichete: , , ,

Șeful Poliției Române a anunțat că va sesiza procurorii în cazul șefului de la crimă organizată Tulcea, după ce a fost ratată o captură de 30 de saci de droguri.

„Acolo discutăm de şeful împuternicit şef serviciu combaterea criminalităţii organizate. A fost în primul rând , i s-a întrerupt împuternicirea, ofiţerul este cercetat în prealabil şi vom sesiza Parchetul cu privire la neglijenţă în serviciu. Mai sunt şi alte nereguli, dar mici. A fost informat şi nu a raportat la timp. Dacă raporta la timp şi acţiunea se desfăşura într-un mod mult mai rapid”, spune Ioan Buda.

Potrivit Chestorului, ar fi vorba de o captură de aproximativ 30 de saci care a fost ratată.

Poliția Română a făcut verificări

Poliţia Română a făcut verificări, săptămâna trecută, după apariţia informaţiilor potrivit cărora ar fi fost ratată o captură de o tonă de cocaină.

„În ceea ce privește modul de acțiune anterior sesizării unității de parchet, conducerea Poliției Române a dispus efectuarea de verificări, prin Direcția de Control Intern, pentru stabilirea modului de intervenție al polițiștilor”, transmite IGPR.

Cu privire la captura din acest an, de pe litoralul românesc, s-au făcut cercetări de către DIICOT și Poliția Română, care s-au soldat cu dispunerea de către instanță a măsurii arestului preventiv, pe numele a doi cetățeni sârbi.

sursa foto: DIICOT

 

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com