Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Cluj: Secretarul comunei Beliş, acuzat de luare de mită pentru 500 de lei în schimbul urgentării unui titlu de proprietate

By Stratulat Anca , in Stirile zilei , at 22 octombrie 2024 Etichete: , , ,

Secretarul general al comunei Beliş, din judeţul Cluj, a fost trimis în judecată sub acuzația de luare de mită, după ce procurorii au stabilit că ar fi solicitat 500 de lei pentru a accelera procesul de eliberare a unui titlu de proprietate, potrivit news.ro.

”Inculpata Trifu Violeta, în calitatea de funcţionar public – secreta general al comunei Belişşi membru al comisiei locale de fond funciar, în luna septembrie 2021 a primit suma de 500 de lei de la martorul denunţător în legătură cu îndeplinirea şi urgentarea îndeplinirii actelor (…) în vederea eliberării unui titlu de proprietatepentru o suprafaţă de teren situaţă în Beliş”, au transmis procurorii.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj a anunțat marți că ancheta a fost finalizată, iar dosarul a fost înaintat către instanță, urmând ca secretarul să fie judecat în stare de libertate. Cazul va fi soluționat de Tribunalul Cluj.

foto: Inquam Photos/Octav Ganea

Comentarii


    MainNews

    FREE
    VIEW