Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Clotilde Armand: Am sancționat un dezvoltator imobiliar pentru că nu a respectat autorizația de construire. Amenzile, în valoare de 60.000 de lei

By Matthew Garvey , in Politic Stirile zilei , at 13 mai 2021

Clotilde Armand a afirmat că Primăria Sectorului 1 a sancționat un dezvoltator imobiliar care a edificat un ansamblu rezidențial compus din 3 corpuri de locuințe colective, parcări subterane și supraterane, pentru că nu a respectat autorizația de construire. 

Am sancționat acest dezvoltator imobiliar care a edificat un ansamblu rezidențial compus din 3 corpuri de locuințe colective, parcări subterane și supraterane pentru că nu a respectat autorizația de construire. Totodată au fost verificate mai multe corpuri și s-a constatat că s-a construit fără autorizație de construire”, a scris primarul Sectorului 1, pe Facebook.

Firma Onix Residence SRL, deținută de Hassan Morad, fratele lui Mohammad Murad, a fost amendată cu 60.000 de lei, iar lucrările au fost sistate.

„În Sectorul 1 nu mai merge cu construcțiile haotice și autorizațiile emise de diverși funționari corupți. În Sectorul 1 fiecare dezvoltator imobiliar trebuie să priceapă că legea este lege. Cu mafia nu se negociază, cu mafia se luptă. Până la capăt. La Primăria Sectorului 1 refuzăm orice compromis! Continuăm”, a adăugat Clotilde Armand.

„Să explic de unde vine disperarea din ultimele zile”

Scandalul alegerilor din Sectorul 1 continuă, după ce, în spațiul public, au apărut informații potrivit cărora numărătoarea voturilor, dispusă de Secția Specială, ar fi fost finalizată, iar fostul primar Dragoș Tudorache ar fi câștigat, astfel, scrutinul.

Informațiile au fost contrazise printr-un comunicat transmis joi de Secția pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție, care afirmă că Poliția Capitalei nu a finalizat procesul de renumărare a voturilor exprimate în alegerile pentru Primăria Sectorului 1 și a prelungit termenul de finalizare până pe 1 august.

Potrivit surselor Mainnews.ro, există diferențe față de situația voturilor din toamnă, în favoarea lui Dan Tudorache. Cu toate acestea, diferența dintre el și Clotilde Armand ar fi una remontabilă, ținând cont de voturile rămase de numărat.

Astfel, primarul Sectorului 1 acuză că a devenit ținta unui atac mediatic al „pesediștilor”, după ce Primăria a început să amendeze dezvoltatorii imobiliari care nu respectă autorizațiile de construire.

Bon. Pentru că încă nu s-a lămurit secția lui Dragnea cine a câștigat alegerile în Sectorul 1 și a solicitat mai mult timp să învețe să numere, eu propun să trecem la lucruri mai serioase. Adică ce nu s-a făcut până acum și trebuia să se facă. Hai să vă explic puțin de unde vine disperarea din ultimele zile și atacurile mediatice ale pesediștilor”, a precizat Armand, înainte de a anunța ce amendă a dat dezvoltatorului imobiliar.

Sursă foto: Inquam Photos / George Calin

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *