Saturday, July 6, 2024
Jurnalism corect


Ciucă și Ciolacu au votat duminică / Apel către români: Să vină cât mai mulți la vot, astfel încât cei aleși să fie legitimi

By Ana Teșcan , in Politic Stirile zilei , at 9 iunie 2024 Etichete: ,

Liderii coaliției PSD-PNL, Nicolae Ciucă și Marcel Ciolacu, și-au exercitat dreptul de vot duminică, 9 iunie, la alegerile locale și europarlamentare. Președinții celor două partide au votat în localitățile de domiciliu anume în Balotești, județul Ilfov, respectiv municipiul Buzău.

Președintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat că a votat pentru păstrarea valorilor, tradițiilor și credinței, într-o declarație de presă susținută în fața secției de votare din Balotești, Ilfov.

„Am votat pentru dezvoltarea României, pentru o viață mai bună în fiecare comunitate, pentru păstrarea valorilor noastre, a credinței, a tot ceea ce înseamnă România noastră, pentru parcursul european al României, căci este un drum de la care nu trebuie sa ne abatem”, a spus Ciucă după ce și-a exercitat dreptul de vot la secția din satul Dumbrăveni, comuna ilfoveană Balotești.

La rândul său, liderul PSD, Marcel Ciolacu, a transmis că a votat „româneşte” și pentru o voce puternică în Parlamentul European.

„Am votat pentru performanță în administrație (…) am votat românește, am votat pentru o voce puternică în Parlamentul European, pentru prima oară pentru o voce unită în Parlamentul European și nu în ultimul rând am votat pentru investiții, pentru autostrăzi, pentru școli, spitale”, a spus Ciolacu după ce a ieșit din secția de votare din municipul Buzău.

Ambii i-au îndemnat pe români să iasă la urne.

„S-a vorbit mult despre a ne face datoria de cetățeni, cred ca este un moment decisiv în care trebuie să ne implicăm în viitorul României, viitorul nostru al tuturor. Îi îndemn pe fiecare dintre cetățenii României să meargă la vot și să decidă viitorul țării noastre”, a transmis Ciucă.

„Indiferent de opțiunea de vot să vină cât mai mulți români la vot astfel încât cei aleși să fie legitimi”, a precizat și Ciolacu.

Foto: Inquam Photos / George Călin

Comentarii


    MainNews

    FREE
    VIEW