Monday, September 16, 2024
Jurnalism corect


Ciucă se eschivează de la discuțiile despre o posibilă candidatură la prezidențiale: Nu este momentul

By Ana Teșcan , in Politic Stirile zilei , at 20 octombrie 2023 Etichete: , , ,

Preşedintele Partidului Național Liberal (PNL), Nicolae Ciucă, a fost întrebat joi, 19 octombrie, la TVR Info, dacă va candida la alegerile prezidențiale programate pentru anul viitor. Fostul premier a refuzat să ofere un răspuns clar, spunând că este „absolut nefolositor să se intre într-o campanie în momentul de faţă”. 

„Nu am răspuns niciodată la această întrebare şi vreau să o clarific pentru totdeauna. Ne concentrăm pe obiective, pe ce avem de făcut pentru ţară. Mi se pare absolut nefolositor să se intre într-o campanie în momentul de faţă. Sunt probleme care ţin de politica internă a fiecărui partid şi partidul trebuie să decidă. În funcţie de asta ne vom adapta fiecare dintre noi. Nu este momentul pentru astfel de discuţii.

Avem nevoie să ne concentrăm pe soluții, să le garantăm românilor că trăiesc în siguranță, să vorbim cu partenerii și aliații noștri, pentru a putea să întărim măsurile de securitate și să vedem cum putem să mergem mai departe”, a spus Ciucă.

În contextul calendarului electoral, alegerile prezidențiale vor reprezenta ultimul scrutin. Acestea sunt precedate de alegerile pentru Parlamentul European, locale și parlamentare.

CITEȘTE ȘI: Sondaj INSCOP: Geoană, pe primul loc în intenția de vot pentru prezidențiale. Ciucă nu ar prinde turul 2

Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


    MainNews

    FREE
    VIEW