Saturday, October 26, 2024
Jurnalism corect


Ciucă, la împlinirea a 33 de ani de la înfiinţarea SPP: Conturează imaginea României ca spațiu de stabilitate și siguranță

By Ana Teșcan , in Stirile zilei , at 7 mai 2023 Etichete: , ,

Prim-ministrul Nicolae Ciucă a transmis duminică, 6 mai, un mesaj cu ocazia împlinirii a 33 de ani de la înființarea Serviciului de Protecție și Pază.

„Complexitatea activităților desfășurate de personalul SPP implică pregătire asiduă și provocări în continuă schimbare, cărora această structură de elită le-a făcut față cu brio de fiecare dată, inclusiv pentru siguranța oaspeților oficiali ai statului român”, se arată în mesajul premierului.

Potrivit șefului Guvernului, fiecare misiune îndeplinită cu succes de angajații SPP conturează imaginea României ca partener de încredere în plan extern, dar și ca „spațiu de stabilitate și siguranță”.

„În acest fel, profesioniștii SPP au demonstrat, prin misiunile îndeplinite ireproșabil, că reprezintă garantul siguranței, preciziei și al fermității. Îi felicit pentru buna reputație pe care o aduc României prin modul exemplar de acțiune”, a mai transmis Ciucă.

Premierul le-a mai urat angajaților SPP „La mulți ani și succes în misiune următoare”.

Sursa foto: Guvernul României

Comentarii