Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Circulația trenurilor la Aeroportul Otopeni, suspendată parțial. TPBI reintroduce linia de navetă

By Vîrban Robert , in Stirile zilei , at 2 octombrie 2024

Circulația trenurilor între Gara de Nord și Aeroportul Internațional „Henri Coandă” va fi suspendată temporar în perioada 07 – 10 octombrie pentru efectuarea unor lucrări la infrastructura feroviară. Anunțul nu a fost făcut de CFR Infrastructură, așa cum ar fi fost normal, ci de către Asociația de Transport Public București – Ilfov.

În acest context, TPBI va reînființa lina 780, între orele 09:00-15:00.

Autobuzele liniei 780 vor circula la un interval de 30 de minute și vor opri, pe ambele sensuri, în stațiile: Gara Basarab, Gara de Nord, Clăbucet, Piața Presei, Aeroport Băneasa, Primăria Otopeni, Aeroport Henri Coandă Plecări, Aeroport Henri Coandă Sosiri.

De la Gara Basarab către Aeroportul Internațional „Henri Coandă”, primul autobuz va pleca la ora 09:00, iar ultimul, la ora 14:00, iar de la Aeroportul Internațional „Henri Coandă” către Gara Basarab, primul autobuz va pleca la ora 10:00, iar ultimul, la ora 15:00.

„TPBI dispune reluarea temporară a funcționării liniei de autobuz 780 ori de câte ori circulația trenurilor între Gara de Nord și Aeroportul Internațional „Henri Coandă” este întreruptă”, au transmis reprezentanții TPBI.

 

Sursa foto: Inquam Photos/Octav Ganea

Comentarii


    MainNews

    FREE
    VIEW