Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Ciprian Ciucu îl acuză pe Gabriel Mutu că distribuie în școli măști inscripționate cu unul din sloganurile sale / Răspunsul primarului: O aberație. ‘Totul va fi bine’ este un mesaj public național

By Vîrban Robert , in Politic Stirile zilei , at 10 septembrie 2020 Etichete: , , , , ,

Distribuția de măști de protecție în școlile din Sectorul 6 naște acuzații. Candidatul PNL și susținut de USR PLUS la Primăria Sectorului 6, Ciprian Ciucu, susține că edilul Gabriel Mutu, candidat pentru un al doilea mandat, se folosește de prilej în scop electoral, inscripționând măștile cu unul din sloganurile sale. Pe de altă parte, Gabriel Mutu califică drept „aberație” acuzația liberalului, subliniind că sloganul nu se regăsește pe materialele sale de campanie electorală.

Este in firea pesediștilor să-și facă campanie din bani publici. Mutu/PSD, omul lăsat de Dragnea la București, distribuie în scoli măști cu unul dintre sloganele sale.

Pentru Mutu nu va fi bine. #AJUNGE!

Publicată de Ciprian Ciucu pe Joi, 10 septembrie 2020

Gabriel Mutu: Este o aberație. ‘Totul va fi bine’ este un mesaj public național

Contactat de Mainnews.ro, Gabriel Mutu a afirmat că proiectul de distribuție a materialelor de protecție sanitară în școli a fost anunțat public iar sloganul în cauză este unul utilizat la nivel național.

„Este o aberație. ‘Totul va fi bine’ este un mesaj public național. Noi am anunțat de săptămâni că vom da copiilor, elevilor, profesorilor, personalului nedidactic măști din bumbac pentru a putea să vină la muncă în condiții sigure. Ce mesaj electoral? Am eu slogan ‘totul va fi bine’?”

Întrebat dacă sloganul este utilizat de Primăria Sectorului 6, Gabriel Mutu a subliniat că sloganul nu se regăsește pe materialele sale de campanie electorală.

„Dacă ieșeam cu un mesaj care este trecut pe materialele electorale, înțelegeam, dar trebuie făcută o separație între munca unui primar și activitatea dintr-o campanie electorală care este total diferită față de ce se întâmplă în primărie,” a declarat primarul Sectorului 6, Gabriel Mutu, pentru Mainnews.ro.

Alegerilor locale sunt programate să se desfășoare pe data de 27 septembrie într-un singur tur de scrutin.

Sursa foto: Facebook / Ciprian Ciucu

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *