Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Cei trei suspecți implicați în cazul bărbatului găsit mort în locuința sa din București au fost arestați pentru 30 de zile

By Madalina Balaceanu , in Justitie Stirile zilei , at 3 ianuarie 2020 Etichete: , ,

Tribunalul București a decis, vineri, arestarea preventivă pentru 30 de zile pentru cei trei suspecți implicați în cazul bărbatului de 64 de ani găsit mort în locuința sa din București.

Doi dintre aceștia, ambii de 19 ani, sunt cercetați pentru infracțiune de omor și lovire sau alte violențe, iar cel de-al treilea, de 21 de ani, este cercetat pentru infracțiune de omor.

Bărbat de 64 de ani, găsit mort în locuința sa

Un bărbat de 64 de ani a fost găsit mort miercuri noaptea în locuința sa din București, având leziuni în zona capului. Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei.

„În noaptea de 1 ianuarie, în jurul orei 23,50, prin apel 112 a fost sesizat că în locuinţa sa a fost găsit decedat un bărbat de 64 de ani, prezentând anumite leziuni în zona capului. Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri din Poliţia Capitalei. Cadavrul a fost ridicat şi transportat la INML în vederea efectuării necropsiei. Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor”, informează, joi, Poliţia Capitalei.

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *