Sunday, June 30, 2024
Jurnalism corect


Ce facem de Revelion? Agenda evenimentelor pentru noaptea dintre ani

By Stratulat Anca , in Stirile zilei , at 30 decembrie 2023 Etichete: , ,

Sfârșitul anului 2023 se apropie, iar atenția tuturor se îndreaptă către festivitățile de Revelion care promit să transforme noaptea de 31 decembrie într-un spectacol plin de magie și entuziasm. Orașele din România se pregătesc să îi întâmpine pe cu evenimente grandioase și surprize incitante, de la petreceri sofisticate până la focuri de artificii spectaculoase.

Noaptea dintre ani poate fi sărbătorită în fel și chip, iar evenimente sunt nenumărate, în funcție de preferințe și de buget. De la petreceri extravagante, și până la concerte spectaculoase în aer liber, agenda evenimentelor este plină. Iată câteva opțiuni pe care le poți avea în vedere!

Revelion 2024 în București

În noaptea de Revelion, pasionații de concerte sunt invitați să se bucure de atmosfera vibrantă din Parcul Titan din București, unde artiști iubiți de public vor încânta audiența. Evenimentul intitulat „Reverie de iarnă”, organizat de Primăria Sectorului 3, începe la ora 20:00 și va aduce pe scenă talente precum Smiley, Irina Rimes, Holograf, Bitză, Cobzality, Alexia și Sasha Lopez. O seară plină de muzică și bucurie, încheiată cu un spectacol de artificii impresionant pentru a marca trecerea în noul an.

În acest an, bucuria Revelionului poate fi împărtășită cu prietenii în București, la o petrecere memorabilă desfășurată la Arenele Romane, într-un cort încălzit. Invitația este deschisă pentru toți cei dornici de distracție, începând cu ora 21:00. Doritorii trebuie să își rezerve locul pentru a participa, iar un bilet costă între 450 și 650 de lei.

De asemenea, o mulțime de restaurante și cluburi de noapte s-au întrecut anul acesta în oferte speciale de Revelion. Prețurile pornesc de la câteva sute de lei și pot ajunge la ordinul miilor de lei, în funcție de serviciile oferite.

Revelion 2024 Sibiu

Primăria Sibiu pregătește un spectacol incendiar de Revelion 2024 în Piața Mare a orașului. Scena special amenajată va fi luată cu asalt de Lupii lui Calancea și Surorile Oșoianu, în acompaniamentul unei orchestre folclorice, oferind un spectacol muzical și de lumină ce va încânta publicul timp de aproximativ 2 ore. Cu ocazia trecerii dintre ani, vor fi prezenți și artiști din Republica Moldova, alături de DJ Funky Drop, pentru a crea o atmosferă de neuitat.

Spectacolul este programat în jurul orei 22.30.

Revelion 2024 Brașov

Primăria Brașov este deja în plină pregătire pentru evenimentele de Revelion din 2024. Autoritățile planifică să ofere spectacole impresionante de artificii, care vor ilumina cerul din patru zone ale municipiului. Deși locațiile exacte încă nu au fost stabilite, acestea vor fi comunicate publicului imediat ce vor primi avizul necesar. În anul precedent, focurile de artificii au încântat publicul în Piața Sfatului, unde au fost lansate de pe Turnul Alb, de pe dealul Cetățuiei, din Avangarden, parcul Tractorul și piațeta Uranus.

”Distracţia începe în Piaţa Sfatului încă din 30 decembrie, cu DJ-ul braşovean Cosmin Soare şi DJ Lexu, unul din cei mai în vogă DJ din România. Partydul Kiss FM îi va ţine în priză pe cei din Piaţa Sfatului până spre ora 22.00. Este doar o pregătire a nopţii dintre ani, când Trupa 6, Paul Groove, DJ Dark şi MC-ul Marian Maican vor întreţine atmosfera până la show-ul de lasere conceput de Tom Brânduş, care se va produce cu 10 minute înainte de ora 0.00. Mii de artificii vor lumina cerul Braşovului, apoi R.O.A. va ţine petrecerea cel puţin până după ora 1.00”, anunţă Primăria Braşov.

foto: Inquam Photos / Cornel Putan

Comentarii


    MainNews

    FREE
    VIEW