Monday, June 24, 2024
Jurnalism corect


Cazul agresorilor din trafic: În urma perchezițiilor făcute, procurorii au găsit droguri la domiciliile acestora

By Madalina Balaceanu , in Justitie Stirile zilei , at 24 septembrie 2019 Etichete: , ,

Procurorii și polițiștii au găsit, în urma perchezițiilor făcute la locuințele persoanelor implicate în scandalul din trafic de luni după amiaza, în care doi tineri au fost surprinși în timp ce loveau mai multe persoane dintr-o mașină oprită la semafor, cantități importante de plante verzi, dar și uscate, cel mai probabil din categoria celor cu efect psihotropic.

În urma audierilor efectuate astăzi, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, au fost identificați 2 bărbați, suspecți în comiterea infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal și talharie calificată.
În urma autorizațiilor de percheziție domiciliară autorizate de Judecătoria Sectorului 1, au fost efectuate două percheziții domiciliare, ambele în București, fiind identificate cantități importante de plante verzi, dar și uscate, cel mai probabil din categoria celor cu efect psihotropic.
Avand în vedere aceste aspecte a fost sesizată și Brigada de Combatere a Crimei Organizate București din cadrul IGPR”, potrivit unui comunicat de presă.

Luni după amiaza, doi tineri au fost surprinși în traficul din București în timp ce mergeau printre mașinile care staționau la semafor. La un moment dat, cei doi s-au oprit în dreptul unei mașini, s-au uitat pe geam și apoi, unui din ei, a început să lovească cu pumnii în pasagerul din dreapta mașinii.

După aceea, tânărul respectiv a băgat mâna prin geamul deschis al mașinii și a deschis portiera din spate, apoi, ambii tineri au urcat în mașină și au început să lovească pasagerii.

Potrivit Digi24, agresorii s-ar fi aflat sub influența drogurilor și au năpustit asupra celor din mașină pentru a obține banii pe care i-ar fi datorat pentru droguri.

Sursa photo: Magnanews.ro

Comentarii


  • … [Trackback]

    […] Info to that Topic: mainnews.ro/cazul-agresorilor-din-trafic-in-urma-perchezitiilor-facute-procurorii-au-gasit-droguri-la-domiciliile-acestora/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *