Thursday, October 24, 2024
Jurnalism corect


Cătălin Drulă: Cer demiterea imediată a lui Toni Greblă: frauda electorală nu trebuie tolerată

By Florea Eva , in Stirile zilei , at 12 iunie 2024

Preşedintele USR, Cătălin Drulă, a transmis astăzi că cere demiterea preşedintelui Autorităţii Electorale Permanente (AEP), Toni Greblă, acuzându-l de implicare în fraude electorale.

Cătălin Drulă aduce acuzații cu privire la fraude electorale sub conducerea lui Greblă, susținând că acesta a fost plasat în funcție pentru a manipula alegerile în favoarea PSD și PNL, în special în sectoarele 1 și 2.

Cer demiterea imediată a lui Toni Greblă: frauda electorală nu trebuie tolerată! Toni Greblă, marioneta PSD-PNL la AEP, trebuie să plece imediat. Sub conducerea sa, vedem cum sunt în plină desfășurare cele mai mari fraude electorale din istoria recentă. Este clar că Greblă a fost încă de la început doar unealta cu care Ciolacu și Ciucă au vrut să controleze alegerile cu orice preț. Ce se întâmplă la sectoarele 1 și 2 este bezna democrației. Refuzul mafiei PSD-PNL de a renumăra voturile, în ciuda tuturor dovezilor clare de fraudă, arată că sunt dispuși să închidă inclusiv democrația. Sute de voturi furate, procese verbale falsificate și un sistem electoral în derivă – toate acestea se întâmplă sub ochii lui Toni Greblă, care trebuie să își dea demisia. PSD-PNL și complicele lor, Toni Greblă, distrug democrația din România. Ne vom apăra voturile cu toate mijloacele. Nu vom permite ca voturile noastre să fie manipulate și furate de un sistem corupt construit de Ciolacu și Ciucă. Greblă și cei care l-au pus acolo trebuie să plătească pentru această fraudă în desfășurare și distrugerea încrederii oamenilor în alegeri.”, a transmis Cătălin Drulă pe pagina sa de Facebook.

Alegerile locale s-au încheiat duminică, în teorie. Practic, bătăliile încă continuă în mai multe locuri din țară, în condițiile în care, după centralizarea proceselor verbale, s-au descoperit mai multe neconcordanțe. În sectoarele 1 și 2 ale Capitalei, acolo unde candidații PSD-PNL, George Tuță și Rareș Hopincă le-au luat fața primarilor în funcție, Clotilde Armand și Radu Mihaiu, cu diferențe infime, Alianța Dreapta Unită cere renumărarea voturilor în mai multe secții de votare.

Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

 

Comentarii


    MainNews

    FREE
    VIEW