Sunday, December 4, 2022
Jurnalism corect


Când se vor deschide punctele de frontieră dintre Bulgaria și Grecia, cu excepția celui de la Kulata-Promachonas

By Madalina Balaceanu , in Stirile zilei , at 17 iulie 2020 Etichete: , , ,

Punctele de frontieră terestre și feroviare dintre Bulgaria și Grecia, în afară de cel de la Kilata-Promachonas, vor rămâne închise pentru trafic până pe 29 iulie, conform agenției BTA.

În prezent, intrarea în Grecia este permisă doar pe la Kulata-Promachonas și doar persoanele care au un test PCR negativ la coronavirus, efectuat cu cel mult 72 de ore înainte, au voie să intre în această țară. Rezultatul testului trebuie să fie tradus în limba engleză, iar documentul să conţină numele şi datele de identitate ale persoanei.

Totuși, deținătorii de permise de rezidență emise de statul elen, șoferii de camioane și persoanele care călătoresc în interes de serviciu sunt exceptate de la aceste restricții, situație ce trebuie dovedită printr-un document relevant.

De asemenea, persoanele care călătoresc în Grecia trebuie să completeze, cel târziu în preziua sosirii în această ţară, un formular de localizare a pasagerilor ce poate fi accesat la adresa travel.gov.gr.

Din cauza numărului mare de infectări raportat zilnic de către Grupul de Comunicare Strategică și a restricțiilor impuse cetățenilor români de autoritățile elene, zece de români și-au ratat vacanțele în Grecia.

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com