Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Cadavrul unui nou-născut, găsit pe o plajă din Eforie Nord/Anchetatorii așteaptă rezultatele necropsiei UPDATE

By Dragomir Georgiana , in Stirile zilei , at 17 septembrie 2023 Etichete: , , , , ,

UPDATE Potrivit informațiilor transmise de Poliția Constanța, cadavrul nou- născutului a fost transportat la Servciul de Medicină Legală, pentru necropsie. Primele date arată că este vorba despre un cadavru de sex masculin. Descoperirea macabră a fost făcută de un turist.

„Ca urmare a sesizării, din data de 17 septembrie a.c., cu privire la faptul că, pe o plajă din stațiunea Eforie, a fost descoperit cadavrul unui făt, Compartimentul de Relații Publice al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța este abilitat să comunice următoarele: În cauză, s-a stabilit că este vorba de un cadavru de sex bărbătesc. Acesta a fost transportat la morgă, în vederea efectuării necropsiei. Cercetările sunt continuate, în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor producerii evenimentului”, a transmis IPJ Constanța.

-Știre inițială-

În această dimineață, în jurul  orei 09.20, polițiști din cadrul Poliției stațiunii Eforie au fost sesizați cu privire la faptul că, pe o plajă, a fost găsit cadavrul unui nou-născut, într-un sac. Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție(IPJ) Constanța, Olimpia Ceară, a menționat, pentru Main News, că la acest moment se desfășoară cercetări la fața locului, urmând ca anchetatorii să stabilească împrejurările în care nou-născutul a ajuns să fie abandonat pe plajă. 

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii