Monday, June 24, 2024
Jurnalism corect


BREAKING NEWS 143 de noi cazuri de COVID-19 în ultimele 24 de ore / Totalul a ajuns la 576

By Vîrban Robert , in Stirile zilei , at 23 martie 2020 Etichete: , , ,

În ultimele 24 de ore pe teritoriul României au fost confirmate 143 de noi cazuri de COVID-19. În total au fost înregistrate 576 de cazuri de persoane infectate, dintre care 73 au fost declarate vindecate. De asemenea, au fost raportate cinci decese. 

România este de luni „zonă galbenă” COVID-19, cu peste 500 de persoane raportate ca fiind infectate cu noul coronavirus pe teritoriul ţării.

Pacienții nou confirmați au vârsta cuprinsă între 5 ani și 76 de ani.

La secțiile ATI, în acest moment, sunt internați 15 pacienți, din care 7 în stare gravă. Starea de sănătate a celorlalți pacienți este bună, staționară.

Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt 5.066 de persoane pentru care se efectuează verificări pentru a depista dacă au contactat virusul COVID-19. Alte 72.247 de persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală.

Deținut infectat cu COVID-19

Potrivit Grupului de Comunicare Strategică, unul dintre cazuri este cel al unui deținut care în data de 11 martie, a fost transportat de la Poliția Capitalei la Penitenciarul-Spital București-Jilava pentru probleme medicale. Deținutul a fost izolat încă de la momentul încarcerării, iar la testarea realizată în data de 11 martie, pentru depistarea unei posibile infecții cu COVID-19, rezultatul a fost negativ.

La secțiile ATI, în acest moment, sunt internați 15 pacienți, din care 7 în stare gravă. Starea de sănătate a celorlalți pacienți este bună, staționară.

Sursa foto: Inquam Photos / George Călin

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *