Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


BREAKING Ministrul familiei, Natalia Intotero, implicată într-un accident rutier pe DN 7

By Vîrban Robert , in Politic Stirile zilei , at 27 august 2024

Ministrul familiei, Natalia Intotero, a fost implicată marți într-un accident rutier pe DN 7, în județul Vâlcea. Ea se afla pe bancheta din spate a autoturismului de serviciu, condus de un ofițer al Serviciului de Protecție și Pază. Cu toate că nu a suferit răni, Natalia Intotero a fost transportată la spital pentru investigații, conform procedurilor SPP. 

Potrivit informațiilor transmise de IPJ Vâlcea, accidentul a avut loc în jurul orei 13:20, în localitatea Racovița. Din verificările efectuate de către polițiști, s-a stabilit că o femeie, de 41 ani, în timp ce conducea un autoturism, ar fi intrat în coliziune cu un autoturismul în care se afla ministrul familiei.

„La data de 27 august a.c., în jurul orei 13:20, polițiștii Serviciului Rutier Vâlcea au intervenit la un eveniment rutier produs pe DN 7, în localitatea Racovița Din verificările efectuate de către polițiști, s-a stabilit că o femeie, de 41 de ani, în timp ce conducea un autoturism, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism, la volanul căruia se afla un bărbat de 32 de ani. În urma coliziunii, o femeie care se afla într-una dintre cele două autoturisme a fost preluată de o Ambulanță, pentru acordarea îngrijirilor medicale de specialitate.”, a transmis IPJ Vâlcea.

Confor informațiilor noastre, toate persoanele aflate în autoturism purtau centura de siguranță, mașina circula regulamentar, fără a avea emnale acustice sau luminoase pornite. Din fericire, nimeni nu a fost rănit.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. În cauză, polițiștii efectuează cercetări, pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul

Sursa foto: Inquam Photos / George Călin

Comentarii


    MainNews

    FREE
    VIEW