Thursday, October 24, 2024
Jurnalism corect


Bistriţa-Năsăud: Bărbat arestat pentru tentativă de vânzare a unui pistol letal contra sumei de 1.500 de euro

By Stratulat Anca , in Stirile zilei , at 27 septembrie 2024 Etichete: , ,

Un bărbat din judeţul Hunedoara a fost prins în flagrant de poliţiştii din Bistriţa-Năsăud în timp ce încerca să vândă un pistol letal, pentru care solicita 1.500 de euro. Se pare că arma în cauză fusese modificată pentru a fi utilizată ca pistol letal.

Bărbatul, în vârstă de 52 de ani, a fost reţinut de agenţii Biroului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, alături de colegii de la Serviciul de Investigaţii Criminale.

”Acţiunea a fost organizată în cadrul unui dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistriţa-Năsăud, iar ieri, 26 septembrie, în jurul orei 16.00, poliţiştii l-au surprins în flagrant delict pe bărbatul de 52 de ani, în timp ce ar fi vândut un pistol letal, pentru suma de 1.500 de euro. Arma în cauză ar fi fost modificată şi transformată într-o armă letală”, informează, vineri, Poliţia judeţeană Bistriţa-Năsăud.

După ce a fost adus la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud, bărbatul a fost audiat şi reţinut pentru 24 de ore, fiind acuzat de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor. În prezent, acesta se află în arestul Inspectoratului, urmând să fie prezentat în faţa instanţei cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile.

foto: Poliția Română

Comentarii