Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Bătrână de 70 de ani din Argeș, plasată sub control judiciar pentru trafic de droguri VIDEO

By Ana Teșcan , in Justitie Stirile zilei , at 8 octombrie 2024 Etichete:

O femeie în vârstă de 70 de ani din județul Argeș a fost plasată sub control judiciar fiind cercetată pentru trafic de droguri de risc, a transmis marți, 8 octombrie, Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT). 

Potrivit procurorilor, bătrână, împreună cu un bărbat în vârstă de 44 de ani, ar fi pus bazele a două plantații de canabis outdoor în localitatea Buzoiești.

„Din actele de urmărire penală efectuate a rezultat că în cursul lunii septembrie cei doi inculpați au inițiat și dezvoltat, în scopul comercializării, două culturi de canabis outdoor.

În urma perchezițiilor domiciliare efectuate în comuna Buzoiești, județul Argeș, dar și în municipiul București, au fost identificate și ridicate cantitățile de aproximativ 15 kilograme de masă vegetală, provenind de la 12 plante de canabis aflate în stadii avansate de dezvoltare, 300 grame de masă vegetală sub formă de muguri, produse de îngrijire a plantelor, instrumente utilizate la procesarea și porționarea drogurilor, precum și alte mijloace de probă”, se arată într-un comunicat de presă al DIICOT.

Astăzi, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Argeş a dispus arestarea preventivă a inculpatului reținut, pentru o perioadă de 30 de zile.

Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii