Thursday, April 18, 2024
Jurnalism corect


Bătaie în Iași între un polițist și un bătrân/Bărbații au ajuns la spital/ IPJ face verificări-VIDEO

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Stirile zilei , at 30 noiembrie 2019 Etichete: , ,

O altercație a avut loc, vineri, între un bătrân în vârstă de 70 de ani și un polițist. Cei doi bărbați s-au bătut în curtea unui bloc din Iași, iar în urma incidentului aceștia au avut nevoie de îngrijiri medicale. Întreaga scenă a fost filmată de locatari și pusă pe rețelele de socializare. 

Conflictul a început după ce bătrânul, care săpa în curtea blocului, a refuzat să plece, fiind izgonit de polițistul care se afla în timpul liber.

IPJ Timiș a început verificările după ce, locatarii blocului au postat pe rețelele de socializare imaginile în care cei doi bărbați se băteau.

„Conducerea I.P.J. Iași a dispus efectuarea de verificări cu privire la incident, urmând ca, în funcție de cele constatate, să fie dispuse măsuri legale, iar cercetările continuă pentru stabilirea întregii situații de fapt”, transmite IPJ Timiș.

Cei doi au avut nevoie de îngrijiri medicale. Conform IPJ Iași, polițistul a fost externat vineri seară, bătrânul aflându-se încă la spital.

„Având în vedere imaginile apărute în spațiul public, precizăm faptul că, din primele cercetări efectuate, s-a constatat faptul că, ieri, 29 noiembrie a.c., pe fondul unui conflict spontan, doi bărbați s-ar fi lovit reciproc. Ambii au necesitat îngrijiri medicale”, mai transmite purtătorul de cuvânt al IPJ.

Locatarii blocului susțin că polițistul consumase alcool, însă acest lucru nu a fost confirmat și de autorități.

 

sursa foto: Inquam Photos / Raul Giuglea

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com