Saturday, October 26, 2024
Jurnalism corect


Băsescu: Nu relaxaţi măsurile până când nu veţi şti care este harta COVID – 19 în România. Testaţi masiv populaţia!

By Madalina Balaceanu , in Stirile zilei , at 24 aprilie 2020 Etichete: , ,

Fostul președinte al României, Traian Băsescu, susține că în situația actuală, pentru a limita răspândirea virusului Covid-19, „singura soluție” este ca populația să fie efectuată masiv, adică să se facă în jur de 10-15 mii de teste pe zi.

Traian Băsescu le cere autorităților române să nu relaxeze restricțiile de circulație până când nu se va ști harta bolii Covid-19 în România.

”Decidenți, fiți prudenți! Încetaţi să mai falsificaţi nivelul de contaminare al populaţiei cu virusul SARS-COV-2. Singura soluţie este să faceţi zilnic 10 -15 mii teste.

Începeţi testarea preponderent cu cei care s-au întors din Italia, Spania, UK, Franţa şi Germania şi pe cei cu care au intrat în contact dacă este cazul.

Nu relaxaţi măsurile până când nu veţi şti care este harta bolii COVID – 19 în România. Cum veţi face recomandările de reluare a activităţii industriale, de redeschidere a şcolilor, a hotelurilor şi restaurantelor sau reluarea zborurilor, în lipsa acestei baze de date, în lipsa unei hărţi a îmbolnăvirilor.

15 Mai este prea devreme, este riscant, este imprudent pentru relaxarea măsurilor. Testaţi masiv populaţia!”, a scris Băsescu pe Facebook.

Comentarii


  • … [Trackback]

    […] Read More Info here to that Topic: mainnews.ro/basescu-nu-relaxati-masurile-pana-cand-nu-veti-sti-care-este-harta-covid-19-in-romania-testati-masiv-populatia/ […]

  • … [Trackback]

    […] Find More Information here on that Topic: mainnews.ro/basescu-nu-relaxati-masurile-pana-cand-nu-veti-sti-care-este-harta-covid-19-in-romania-testati-masiv-populatia/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *