Wednesday, February 28, 2024
Jurnalism corect


Bărbatul care ar fi adus o prăjitură cu canabis la o petrecere din Vâlcea, arestat preventiv

By Matthew Garvey , in Justitie Stirile zilei , at 31 ianuarie 2023 Etichete: , , , ,

Bărbatul care ar fi adus o prăjitură cu canabis la o petrece din Vâlcea, din care 15 invitați au mâncat fără să știe și, ulterior, au ajuns la spital cu stări de rău, palpitații și atacuri de panică, a fost arestat preventiv marți, 31 ianuarie, potrivit unei decizii a Curții de Apel Ploiești.

În primă fază, în urmă cu 9 zile, bărbatul a fost plasat în arest la domiciliu de judecătorii Tribunalului București, dar, în apel, magistrații au admis propunerea DIICOT de arestare preventivă. El va rămâne în arest încă 21 de zile.

Totul s-a petrecut pe 21 ianuarie, la ziua de naștere a unui cunoscut om de afaceri din Vâlcea, organizată în restaurantul unui hotel din zonă, petrecere la care fuseseră invitate 60 de persoane, potrivit informațiilor publicate de Știrile PRO TV.

Cei 15 invitați care au ajuns la spital cu stări de rău, palpitații și atacuri de panică ar fi mâncat dintr-o cutie de prăjituri, fără să știe ce conțin.

DIICOT, care a preluat ulterior cazul, a transmis că un bărbat a fost reținut pentru 24 de ore și este acuzat de trafic de droguri de risc.

În urma perchezițiilor făcute în locuința acestuia, procurorii au descoperit resturi de canabis și un grinder. Pentru prepararea prăjiturii, anchetatorii susțin că ar fi folosit 15 grame de canabis.

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


    WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com