Thursday, July 4, 2024
Jurnalism corect


AZAL Airlines introduce zboruri pe ruta Baku – București

By Vîrban Robert , in Stirile zilei , at 9 aprilie 2024

AZAL Airlines, compania națională aviatică din Azerbaidjan, a anunțat marți că va introduce, începând cu data de 3 iunie, câte două zboruri pe săptămână pe ruta Baku – București și retur.

Zborurile vor fi operate cu aeronave de tip Embraer E-190, în zilele de luni și joi, iar durata va fi de aproximativ 3 ore. Prețul unui zbor tur-retur pornește de la 340 euro/persoană, fără bagaj de cală. Este însă posibil ca în anumite perioade operatorul să ofere și prețuri promoționale.

„Avantaje pentru turiștii români:
– Românii au ocazia să descopere Azerbaidjanul ca destinație turistică!
– Baku este o destinație excelentă pentru un sejur de 3-4 zile: oraș vibrant, care combina perfect Trecutul cu Modernul, obiective istorice și culturale extraordinare, o gastronomie excelentă, pe gustul Românilor, cazare ieftină și de calitate, un spirit pe care nu-l întâlnești în multe părți ale lumii etc etc.
– Evităm astfel tranzitul prelungit prin Istanbul (5-6 ore)
– Prin Baku se poate ajunge facil în China, India și alte țări din Asia, de aici existând zboruri directe regulate spre Beijing, New Delhi, dar și alte capitale importante”, a transmis ambasadorul României în Azerbaidjan, Vasile Soare.

Comentarii


    MainNews

    FREE
    VIEW