Tuesday, April 16, 2024
Jurnalism corect


Avans semnificativ al lucrărilor la primii kilometri de autostradă din Moldova

By Vîrban Robert , in Stirile zilei , at 19 mai 2020 Etichete: , ,

Stadiul de execuție al Variantei de ocolire Bacău parte din Autostrada A7, practic primii kilometri de autostradă din Moldova, a ajuns la 55%, potrivit datelor actualizate pentru luna aprilie, publicate de Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

Constructorul UMB Tehnostrade are o mobilizare exemplară în teren și, doar într-o lună și jumătate de muncă, a reușit să avanseze vizibil la podul de 1,21 km peste Râul Bistrița (cea mai mare structură de pe lot), arată Asociația Pro Infrastructura (API).

Contractul are o valoare de peste 668 de milioane de lei fără TVA și prevede proiectarea și execuția lucrărilor la Varianta de ocolire Bacău, ce constau în 30,8 kilometri de drum nou la standarde europene, din care peste 16 kilometri la profil de autostrada.

Conform contractului, termenul de finalizare este primul trimestru al anului 2022, dar în ritmul actual se estimează că se va putea circula în primul trimestru al anului 2021.

Sursa foto: Facebook / Pro Infrastructură

Comentarii


  • … [Trackback]

    […] Read More Information here to that Topic: mainnews.ro/avans-semnificativ-al-lucrarilor-la-primii-kilometri-de-autostrada-din-moldova/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com