Monday, July 8, 2024
Jurnalism corect


ANP anunţă că 164 de deţinuţi au fost confirmaţi cu Sars-Cov-2. Liviu Dragnea este unul dintre bolnavi

By Andreea Traicu , in Justitie Stirile zilei , at 14 decembrie 2020 Etichete: , ,

Administraţia Naţională a Penitenciarelor anunţă că 164 de deţinuţi au fost confirmaţi cu Sars-Cov-2. Potrivit surselor mainnews.ro, printre aceştia este si Liviu Dragnea.

„La data prezentei, pentru un număr de 164 de persoane private de libertate confirmate pozitiv SARS-CoV-2 se asigură tratament specific în Penitenciarele-Spital București-Jilava și Constanța-Poarta Albă, sub îndrumarea structurilor de resort din sistemul public de sănătate. Raportat la particularități și indicații terapeutice, situația statistică poate suferi modificări. Persoanele pentru care se emite decizia externării beneficiază, în continuare, de monitorizare medicală în unitățile penitenciare prestabilite. În acest registru, subliniem că 10 unități subordonate nu au înregistrat niciun caz de infectare cu virusul SARS-CoV-2 în rândul persoanelor custodiate”, transmite ANP.

Liviu Dragnea a fost testat pozitiv cu Sars-Cov-2 în închisoare, au declarat surse judiciare, pentru mainnews.ro. Fostul președinte al PSD a fost testat după ce colegul lui de celula a primit rezultat pozitiv.

„Referitor la personalul angajat, precizăm că 139 de polițiști de penitenciare sunt, în prezent, confirmați pozitiv SARS-CoV-2 și respectă recomandările Direcțiilor de Sănătate Publică competente. Administrațiile locurilor de deținere au implementat, de asemenea, măsuri specifice de intervenție, nefiind raportate disfuncționalități în derularea misiunilor și activităților curente”, potrivit instituţei.

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW