Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Anchetă la Jandarmeria Caracal după ce trei jandarmi și-au făcut selfie cu doi tineri evadați

By Madalina Balaceanu , in Justitie Stirile zilei , at 3 septembrie 2019

Inspectoratul de Jandarmi Olt a început o anchetă la Detașamentul Caracal după ce trei jandarmi și-au făcut poză cu doi băieți evadați din Centrul Educativ Buziaș, județul Timiș, pe care i-au prins într-o zonă plină cu stufăriș.

„În vederea prinderii celor doi evadați, cei trei colegi ai noștri s-au deplasat într-o zonă acoperită de stufăriș undeva la un km și ceva de drumul principal, pe raza comunei Gârcov din județul Olt. Și-au făcut fotografii și ulterior acestea au apărut în spațiul public. Nu am reușit să ne dăm seama cum au apărut în spațiul public, constituie obiectul unei anchete interne, dar cert este că aceste fotografii nu erau destinate spațiului public.”, a declarat purtătorul de cuvânt al IJJ Olt, Mihai Iulian.

Surse judiciare au declarat, de asemenea, pentru mainnews.ro, că cei trei jandarmi s-au fotografiat fiind bucuroși că au reușit să îi prindă pe cei doi tineri, condamnați pentru furt calificat și tăinuire, evadați din Centrul Educativ Buziaș.

Tinerii în vârstă de 19, respectiv 21 de ani, au evadat pe 28 august din Centrul de Educare din Buziaș, județul Timiș. Zeci de jandarmi și polițiști au fost mobilizați pentru prinderea lor.

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *