Friday, March 29, 2024
Jurnalism corect


Anchetă în Cluj după ce au apărut fotografii cu șefi ai Poliției Dej la petreceri private în timpul restricțiilor impuse de autorități

By Madalina Balaceanu , in Stirile zilei , at 25 aprilie 2020 Etichete: , ,

Mai multe fotografii în care apar șefi ai Poliției Dej alături de mai multe persoane, la o petrecere la o cabană, au fost postate pe rețelele de socializare în aprilie în perioada restricțiilor impuse prin ordonanțele militare. Inspectoratul de Poliție al Județului Cluj a anunțat că a declanșat o anchetă internă pentru a stabili contextul faptelor.

Inspectoratul de Poliție al Județului Cluj a declanșat o anchetă internă după ce pe site-urile de socializare au fost postate mai multe fotografii în care apar șefi ai Poliției Dej alături de mai multe persoane, la o petrecere la o cabană, deși ne aflăm în perioada stării de urgență și trebuie să respectăm măsurile impuse în Ordonanțele militare.

În imagini apar șefi al Poliției Dej alături de mai multe persoane, pe 12 aprilie, la o petrecere privată, în ciuda restricțiilor impuse la nivel național.

Potrivit presei locale, este vorba despre șeful Poliției Municipiului Dej, Alin Câmpean. Între timp, fotografia postată pe Facebook de către numitul „Roni Roni”, la a cărui cabană s-ar fi ținut petrecerea, a fost ștearsă de pe Facebook. Apoi au apărut comentarii conform cărora ar fi fost făcute anul trecut.

”În urma imaginilor și a informațiilor apărute în spațiul public, conform cărora un polițist cu funcție de conducere ar fi participat la un eveniment împreună cu mai multe persoane, aspect care contravine prevederilor legale în vigoare pe perioada stării de urgență, conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Cluj a dispus efectuarea unor verificări pe linie internă, pentru clarificarea tuturor aspectelor și luarea măsurilor legale care se impun”, au transmis reprezentanții IPJ Cluj, conform Digi24.ro.

Contactat de Someșeanul.ro pentru a obține un punct de vedere în acest caz, Alin Câmpean, şeful Poliţiei municipiului Dej, s-a ferit să facă declarații, rezumându-se la a spune că este o cercetare dispusă de IPJ Cluj.

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com