Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Ambasadorul Israelului în România, la ședință în Senat alături de soția românului ostatic din Fâșia Gaza

By Stratulat Anca , in Stirile zilei , at 30 octombrie 2023 Etichete: , ,

Ambasadorul Israelului în România, Reuven Azar, a participat luni, 30 octombrie, timp de aproape o oră, la o întâlnire cu membrii comisiei de politică externă din Senat, însoțit de Ella Haimi, soția lui Tal Haimi, cetățean român cu dublă cetățenie, care a fost luat ostatic de către Hamas în Fâșia Gaza.

UPDATE 15.10

Ședința Comisiei de Politică Externă, la care au luat parte ambasadorul Israelului și Ella Haimi, s-a încheiat. Conform informațiilor furnizate de Libertatea.ro, discuțiile sunt în curs de desfășurare separat acum, în biroul președintelui Senatului, Nicolae Ciucă.

UPDATE ora 15.00

Ella Haimi are programată o întâlnire cu premierul Marcel Ciolacu la Palatul Victoria, programată pentru ziua de marți, 31 octombrie, la ora 12.00, conform anunțului făcut de Guvernul României. Scopul discuției cu Marcel Ciolacu este de a aborda situația soțului ei și de a evalua posibilele acțiuni pe care Guvernul de la București le poate întreprinde pentru a-i oferi sprijin.

UPDATE ora 14.12

Ședința comisiei de politică externă din Senat a început, la care vor fi prezenți și ambasadorul israelian Reuven Azar, alături de Ella Haimi, soția românului capturat și ținut ostatic în Fâșua Gaza.

Știre inițială:

Ambasadorul Statului Israel în România, E.S. Reuven Azar va avea luni, de la ora 14.00, o întâlnire la Senat cu membrii comisiei de politică externă. Acesta va participa alături de soţia românului care este ostatic în Fâşia Gaza, potrivit unor surse parlamentare, citate de news.ro.

FOTO: Inquam Photos / George Călin

Comentarii