Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Alt tânăr sub influența drogurilor a făcut ravagii: a furat o mașină și a intrat cu aceasta în gardul unei case din Ilfov

By Dragomir Georgiana , in Stirile zilei , at 29 august 2023 Etichete: , , ,

Un tânăr în vârstă de 22 de ani este cercetat sub control judiciar, după ce, aflat sub influenţa alcoolului, a drogurilor şi neavând permis de conducere, a sustras maşina unui prieten cu care a  intrat în gardul unui imobil din localitatea Dascălu, informează IPJ Ilfov, marți, 29 august. 

Din primele cercetări, a rezultat că tânărul nu deţinea permis de conducere pentru nicio categorie, precum şi faptul că tânărul ar fi sustras autoturismul în scopul folosirii pe nedrept, de la prietenul său. Poliţiştii rutieri ilfoveni au procedat atât la testarea tânărului cu aparatul alcooltest, care a indicat valoarea de 0, 66 mg/l alcool pur în aerul expirat, cât şi la testarea cu aparatul drugtest, care a indicat o valoare pozitivă la consumul de substanţe psihoactive, menționează IPJ Ilfov.

Astfel, polițiștii l-au reținut pe tânăr pentru 24 de ore, iar Parchetul de pe lângă Judecătoria Buftea a dispus să fie cercetat sun control judiciar, pentru 60 de zile.

Poliţiştii continuă cercetările în cadrul dosarului penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt în scop de folosinţă, conducere pe drumurile publice a unui vehicul fără a poseda permis de conducere, conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice ori a substanţelor psihoactive şi distrugere, menționează sursa citată.

Sursă foto: Inquam Photos / George Călin

Comentarii


    MainNews

    FREE
    VIEW