Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Alina Gorghiu, despre „bugetul alternativ” anunțat de Ciolacu: Să prezinte toate cifrele în detaliu, nu doar niște lozinci populiste

By Matthew Garvey , in Politic Stirile zilei , at 11 ianuarie 2021

Alina Gorghiu a reacționat, după ce Marcel Ciolacu a anunțat că PSD va construi un „buget alternativ” ce ar urma să arate faptul că România ar avea banii necesari pentru majorări de pensii și salarii. Senatorul PNL îi cere liderului social-democrat să prezinte cifrele în detaliu, argumentând că altfel ar fi doar „lozinci populiste”. 

Chiar mă bucur că face și PSD un proiect de buget alternativ, săptămâna viitoare, că numai așa pot oamenii să vadă pe bune diferența. 

Îi cer domnului Ciolacu (autorul anunțului) ca, atunci când va ieși în public cu treaba asta, să prezinte toate cifrele în detaliu, fix cum ar fi un buget adevărat, nu doar așa niște lozinci populiste. Ca să fie la lumină tot ce ar vrea PSD să facă (ca să știe și contribuabilii din ce pericol au scăpat!)”, a scris Alina Gorghiu, pe Facebook.

Senatorul PNL garantează că bugetul prezentat de Florin Cîțu va fi un instrument „de creștere economică” pentru anul 2021 și arată că România ar fi fost una dintre puținele țări care a evitat recesiunea tehnică în anul 2020.

Până atunci, vă garantez că bugetul care va fi prezentat de Premierul Cîțu va fi un instrument de creștere economică pentru 2021 și va fi construit pe baza principiilor prezentate de noi în campania electorală: dezvoltarea României și investițiile.

P.S.: ROMÂNIA A FOST UNA DINTRE PUȚINELE ȚĂRI CARE A EVITAT RECESIUNEA TEHNICĂ ÎN ANUL 2020. ?

P.S.2: Bine că nu mai e dl Ciolacu președinte al Camerei Deputaților ca să sesizeze aiurea CCR pe legea bugetului, numai ca să treacă timpul din decembrie până în februarie (cum a făcut anul trecut)”, a adăugat Alina Gorghiu.

Sursă foto: Inquam Photos / George Călin

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *