Saturday, February 4, 2023
Jurnalism corect


Alertă în Timișoara. Zece persoane, evacuate după ce au reclamat miros puternic de insecticid

By Daniela Eremia , in Stirile zilei , at 22 noiembrie 2019 Etichete: , , , ,

Intervenție de urgență a ISU Timișoara după ce mai multe persoane au reclamat miros puternic de insecticid. Zece persoane au fost evacuate din imobil, la fața locului fiind trimis un echipaj de prim ajutor.

Update 21:30 : Toți cei zece locatari au fost evaluați medical. În imobil nu s-au identificat substanțe toxice periculoase, de asemenea, nicio persoană nu a fost transportată la spital. Locatari se pot întoarce în apartamentele lor.

Update 20:20 : La fața locului se efectuează evaluarea medicală a persoanelor evacuate. Au fost anunțate unitățile de primiri urgențe de la Spitalul Județean, respectiv de la Spitalul de Copii Louis Turcanu, în cazul în care persoanele vor fi transportate la spital. Imobilul a fost ventilat cu ajutorul motoventilatoarelor din dotare.

În urma unui apel, la 112, în scara unui bloc cu patru etaje, au fost evacuate 10 persoane, dintre care cinci adulți și cinci minori. În urma intervenției echipajului CBRN, s-a constat că în acea zonă nu s-au înregistrat valori de substanțe toxice.

 

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com