Saturday, July 6, 2024
Jurnalism corect


Alegeri locale 2024 – PNL: După numărarea a 98,7% din totalul secţiilor de vot, George Tuţă este noul primar al Sectorului 1

By Stratulat Anca , in Stirile zilei , at 10 iunie 2024 Etichete: , , ,

PNL Sector 1 anunță că, după ce au fost numărate 98,7% din secțiile de votare, George Tuță a câștigat funcția de primar al Sectorului 1. De asemenea, acuză reprezentanții UDR de întârzierea numărării voturilor în două secții. 

”După numărarea a 98,7% din totalul secţiilor de vot din sector, George Tuţă este noul primar al Sectorului 1! Numărătoarea paralelă arată 475 de voturi în plus pentru George Tuţă. Au mai rămas două secţii unde reprezentanţii USR tergiversează numărătoarea voturilor, la 10 ore de la închiderea secţiilor de vot. La secţia 27, am solicitat intervenţia poliţiei naţionale pentru a aplica legea. În prezent, se fac cercetări la faţa locului”, anunţă filiala liberală de sector.

Liberalii semnalează că în cadrul aparatului administrativ al Sectorului 1 se întârzie în mod deliberat deplasarea președinților de secții către Biroul Electoral de Sector, schimbându-se inclusiv procedurile de predare a sacilor cu voturi.

”Clotilde Armand trebuie să înţeleagă că a pierdut alegerile şi să oprească orice încercare de a pune mâna pe sacii cu voturi”, spun liberalii.

foto: Inquam Photos / George Călin

Comentarii


    MainNews

    FREE
    VIEW