Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Albu Florența este noul prefect al județului Caraș-Severin

By Daniela Eremia , in Justitie Politic Stirile zilei , at 7 decembrie 2019 Etichete: , , ,

Șeful cancelariei premierului a anunțat, vineri, la sfârșitul ședinței de Guvern că Albu Florența este noul prefect al județului Caraș-Severin, după ce Matei Lupu și-a dat demisia din funcție.

Au fost făcute numiri în funcţii în patru judeţe. De mâine, avem un nou prefect în Caraş-Severin în persoana doamnei Albu Florenţa, la Ilfov e numit Zamfir Daniel Tudorel, la Mehedinţi Pavel Cristinel, iar la Suceava Gheorghe Moldovan Alexandru”, a declarat purtătorul de cuvânt al Guvernului, Ionel Dancă, la finalul şedinţei de Guvern de vineri.

Fostul prefect al județului Caraș-Severin a fost pus sub acuzare de procurorii DIICOT chiar în timpul mandatului. Matei Lupu, care a și demisionat între timp, este acuzat de abuz și instigare la abuz în serviciu.

În documentul obținut de mainnews.ro, procurorii susțin că, în august 2019, fostul șef al Prefecturii ar fi intervenit pentru a favoriza două persoane. El ar fi apelat în două rânduri ofițeri de poliție din IPJ Caraș-Severin, cărora le-ar fi cerut să intervină pentru cei doi apropiați.

Sursă foto: expressdebanat.ro

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *