Saturday, March 25, 2023
Jurnalism corect


Aglomerație la Vama Nădlac / Comisar-șef Poliția de Frontieră: Timpii de așteptare sunt mai mari din cauza procedurilor suplimentare

By Vîrban Robert , in Stirile zilei , at 10 martie 2020 Etichete: , ,

În cursul zilei de marți s-a înregistrat aglomerație la punctul de trecere a frontierei Nădlac din județul Arad, pe sensul de intrare în țară. Autoritățile transmit că valorile de trafic sunt normale, iar timpii mai ridicați de așteptare sunt cauzați de completarea declarațiilor și a procedurilor suplimentare la frontieră.

„Vă pot prezenta că valorile de trafic sunt relativ aceleași. Timpii alocați verificărilor la frontieră sunt puțin mai mari din cauza completării acelor chestionare, dar vă asigur că nu este o aglomerație excesiv de mare, iar valorile de trafic sunt aceleași în ultimele zile. Nu putem spune că este o creștere semnificativă în această perioadă.” a transmis Cosmin Boldiș, comisar-șef Poliția de Frontieră, într-o intervenție la Realitatea Plus

Aglomerația pe sensul de intrare în țară de la Vama Nădlac vine în contextul în care în Italia, stat în care locuiesc peste 1 milion de români, a fost instituită măsura de carantină la nivel național, după ce numărul de cazuri de persoane infectate cu coronavirus a depășit 10.000.

Autoritățile române sunt în alertă și își concentrează resursele asupra punctelor de frontieră terestre, după ce au anulat toate zborurile către și dinspre Italia.

 

Sursa foto: Poliția de Frontieră

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com