Tuesday, July 2, 2024
Jurnalism corect


Accident rutier în noaptea alegerilor. O mașină care transporta buletinele de vot de la o secție din Iași a lovit un alt autoturism. Șoferul era băut

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Stirile zilei , at 11 noiembrie 2019 Etichete: , , , ,

O mașină care transporta buletinele de vot de la o secție din comuna Grajduri către Prefectura Iași a fost implicată într-un accident rutier. Șoferul mașinii se afla sub influența alcoolului și nu a acordat prioritate unei femei care conducea pe un drum prioritar.

Un bărbat de 30 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe raza municipiului Iași, dinspre strada Sfântul Lazăr către Podu Roș, nu ar fi acordat prioritate de trecere unui alt autoturism care era condus de o femeie, pe drumul prioritar, conform unui comunicat IPJ Iași, remis mainnews.ro.

Ambii șoferi au fost răniți în urma impactului. Bprbatul de 30 de ani, cel care a provocat accidentul,  se afla sub influența alcoolului, aparatul etilotest inidcând o alcolemie de peste 0.40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

sursa foto: IGSU

 

Comentarii


  • … [Trackback]

    […] Find More on on that Topic: mainnews.ro/accident-rutier-in-noaptea-alegerilor-o-masina-care-transporta-buletinele-de-vot-de-la-o-sectie-din-iasi-a-lovit-un-alt-autoturism-soferul-era-baut/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW