Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


A fost semnat contractul pentru implementarea proiectului anticorupţie în Primăria Capitalei

By Diochetanu Andreea , in Stirile zilei , at 16 iunie 2022

A fost semnat contractul pentru implementarea proiectului „Consolidarea sistemului de management anticorupție” la nivelul Primăriei Generale, anunță edilul general, Nicușor Dan, joi, 16 iunie.

Finanțarea este nerambursabilă. Astfel, este vizată consolidarea sistemului de management anticorupție la nivelul PMB, dar și la nivelul instituțiilor din subordine.

„Am semnat contractul cu finanţare nerambursabilă pentru implementarea proiectului „Consolidarea sistemului de management anticorupție”, derulat prin Programul Operațional Capacitate Administrativă (POCA). Avem în vedere consolidarea sistemului de management anticorupție, precum şi creșterea eticii, transparenței, integrității și competenței la nivelul Primăriei Municipiului Bucuresti și al instituțiilor subordonate”, precizează Nicușor Dan.

Concret, în cadrul programului:

  • vor fi organizate 20 de ateliere de lucru pentru identificarea riscurilor şi vulnerabilităţilor la corupţie,
  • va fi derulată o campanie de conștientizare a fenomenului corupției în administrația publică locală,
  • 175 de angajați din Primăria Capitalei și din instituțiile subordonate vor fi instruiți în domeniul prevenirii corupției, transparenţei, eticii și integrității.

Nicușor Dan mai afirmă că valoarea totală a proiectului este de 301.898,59 lei, din care finanțarea nerambursabilă este de 229.805,60 lei, cu o perioadă de implementare de 16 luni.

Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


  • … [Trackback]

    […] Read More here to that Topic: mainnews.ro/a-fost-semnat-contractul-pentru-implementarea-proiectului-anticoruptie-in-primaria-capitalei/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW